Kontaktpunktet vil være tilstede på forskjellige arrangementer i løpet av uken. Vi gleder oss til faglig påfyll og gode debatter!

Kontaktpunktet har et eget arrangement tirsdag 15.august 09:00-10:00 på Torget 3 – Kirkens Bymisjon, organisert i samarbeid med med bærekraftsnettverket No17. Vi skal snakke om de rykende ferske oppdaterte retningslinjene fra OECD og hva disse betyr for bærekraft og ansvarlig næringsliv videre. Link til arrangementet finner du her.

Frode Elgesem, leder for Kontaktpunktet, deltar på en debatt om Næringsliv og menneskerettigheter – Should we stay or should we go? –  organisert av Future Boards, Nobels Fredssenter og Raftostiftelsen. Link til arrangementet finner du her.

© Fredrik Naumann/Felix Features

Kontaktpunktet bidrar også til en diskusjon om erfaringer etter ett år med åpenhetsloven og første redegjørelsesfrist for selskapene, organisert av Etisk Handel. Link til arrangementet finner du her.

Om du ønsker å høre mer om de oppdaterte retningslinjene eller snakke om forskjellige aspekter av ansvarlig næringsliv er det bare å huke tak i oss under Arendalsuka, eller ta kontakt for en prat.